Garage Ghistelinck Mercedes Maybach Smart

Garage Ghistelinck Mercedes LOGO Maybah Smart Rooseveltlaan 165  8790 Waregem Belgium OPGELET topluxe is de online luxe handelsgids en bedrijvengids dus geen gewone soort goudengids want er komen enkel exclusieve en klasse handelszaken op terecht.
  • faxen:

    +32 (0)56 620 824

  • Öffnungszeiten:

    Maandag tem vrijdag: 7.30 - 19.00 uur.

    Zaterdag: 9.00 - 17.00  uur.

Garage Ghistelinck Mercedes Maybach Smart

 

Ghistelinck een naam met passie.

 
De doelstelling van onze organisatie is het creëren van actieve referenten, zijnde de klanten die anderen van onze kwaliteiten overtuigen. Daarom staat in ons bedrijf de klant centraal in alles wat we doen.
 
Dat wil zeggen dat al onze activiteiten, zijnde de verkoop, het onderhoud en de herstelling van Mercedes-Benz personenwagens en bedrijfsvoertuigen, erop gericht zijn onze klanten tevreden te stellen en voor hen alles te doen zolang het binnen de mogelijkheden van onze organisatie ligt en zolang de klant er wil voor betalen.
 
Onze doelstelling is de beste Mercedes-Benz concessiehouder van België te blijven en onze voorsprong te vergroten.
 
 
 
 
Een uitgangspunt is bijgevolg dat we alle beloften die we maken naar wie of wat ook zullen houden en altijd totaal afgewerkte produkten zullen afleveren.
 
Om dit te bereiken is het onze doelstelling de interne processen op de behoeften van de klant af te stemmen en ze te vereenvoudigen, ze efficiënter en produktiever te maken.
 
De focus willen wij leggen op klantgerichtheid.
Dit vertaalt zich enerzijds in een goede informatieverstrekking en de manier van werken en anderzijds in een professionele klantenbehandeling.
 
 
 
Wij hechten als organisatie veel belang aan normen en waarden. Inzet, trouw, eerlijkheid en rechtvaardigheid zijn onlosmakelijk verbonden bij het streven naar onze doelstellingen. Even belangrijk is het dat iedere medewerker een steunend gezinsleven kent zodat ook dit kan bijdragen tot een gemotiveerde inzet die het doel dient van de organisatie.
 
Het behalen van onze doelstellingen en aldus het overleven van onze organisatie in de naderende autojungle kan niet zonder bovenstaande opvatting.
 
 
Group Ghistelinck kijkt uit naar uw bezoek.

Don't Be Selfish

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Video des Unternehmens

Lage auf der Karte.

Teilen Sie diese Seite

Events & Nachrichten

Webdesign en webdevelopment
DX-Solutions bvba

wwww.dx-solutions.be