Hortemat

Mattelin logo
  • Öffnungszeiten:

    Nog niet opgegeven.

Hortemat

 

 

Een goed en doordacht plan is de basis voor elke tuin.  Het is daarom zéér belangrijk daar de nodige tijd en energie in te steken.  

 

 

Op de tuinbouwschool te Melle behaalde ik mijn diploma als gegradueerde in de Landschaps- en tuinarchitectuur.  Nadien heb ik de mogelijkheid gehad om ervaring op te doen bij één van de meest gerenomeerde bureau's : Studiebureau René Péchère et Partners.  Sinds 1996 ontwerpen wij zowel grote exclusieve tuinen als kleine gezellige stadstuintjes.  

 

 

 

Een bekroning op ons werk en een bevestiging van onze kwaliteit, was de lauwering op de "Gentse Floraliën 2005"-Een tuin wordt mooier met de jaren, een tuin moet groeien. Het onderhoud van uw tuin is dan ook essentieel.  

Naar uw wensen kunnen wij u een onderhoudscontract op maat aanbieden : zowel jaarlijks, trimesterieel, maandelijks als wekelijks onderhoud behoort tot de mogelijkheden.  

Wij beschikken over professionele machines om een kwaliteitsvol onderhoud gaande van het maaien van uw gazon, scheren van uw hagen, ea. te kunnen aanbieden.

 

 

Aangezien de aanleg en de inrichting van een tuin steeds complexer wordt, staan wij met veel plezier de doe-het-zelver bij.  Dit kan gaan van advies, tuinontwerp, levering materialen en dergelijke.  

Door het gejaagde leven van de 21e eeuw is de mens meer en meer op zoek naar een plaats om tot rust te komen.  Een sauna of een bubbelbad in de tuin is de oplossing om aan dit jachtige leven te ontsnappen.  

 

Bij ons kunt u terecht voor de finse sauna's van Kotamestarit.  De saunahutten van deze fabrikant behoren tot de absolute top.

 

Tot binnenkort.

 

 

BewarenBewaren

Video des Unternehmens

Lage auf der Karte.

Teilen Sie diese Seite

Events & Nachrichten

Webdesign en webdevelopment
DX-Solutions bvba

wwww.dx-solutions.be