Jaguar West Craeymeersch

Jaguar West Craeymeersch Kortrijk
  • faxen:

    +32 (0)56 37 01 31

  • Öffnungszeiten:

    Maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 12 en van 13:30 tot 18 uur.

    Zaterdag van 10 tot 12 en van 14:30 toto 17 uur.

    Gesloten op zon- en feestdagen.

Jaguar West Craeymeersch

JAGUAR KORTRIJK WEST

 

In onze ruime showroom ontdekt u het volledige Jaguar gamma. Roeland Vandecasteele, sales verantwoordelijke, helpt u bij de keuze en aankoop van uw wagen. Dankzij een gedreven, klantgerichte aanpak vindt u ongetwijfeld de Jaguar, nieuw of bijna nieuw, die ú past, mét respect voor uw budget.
 
Het volledige team wordt, dat voldoet aan de strenge fabrieksnormen, is fier Jaguar te vertegenwoordigen. Ieder heeft zijn specifieke taak, premium service leveren is het doel. Permanente bijscholing en up-to-date apparatuur zijn een must om uw wagen in perfecte staat te houden.
 
Iedere Jaguar krijgt 3 jaar volledige waarborg mee, zonder kilometerbeperking. Tijdens deze periode geniet u van de mobiliteitsbijstand “Jaguar European Emergency Assistance”, 24 uur op 24, onder alle omstandigheden, het ganse jaar door..
 
Tijdens een onderhoudsbeurt krijgt u een kop koffie of een drankje in de aangename zitruimte. Via een draadloze WiFi verbinding kan u met uw laptop op internet. Mits reservatie is een vervangvoertuig beschikbaar.
 
 
Jaguar West Craeymeersch

 

 

Klik op onderstaande foto's om deze uit te vergroten.

BewarenBewaren

Video des Unternehmens

Lage auf der Karte.

Teilen Sie diese Seite

Events & Nachrichten

Webdesign en webdevelopment
DX-Solutions bvba

wwww.dx-solutions.be