Luxury Baby
Luxury Baby

LUXURY BABY @ KNOKKE

    

 

Luxury Baby. Place2Be4BabyLuxury

 

Luxury Baby brengt aanstaande ouders, hun familie en vrienden in een nieuwe wereld van verrassend exclusieve en stijlvolle babykleding. Aan de Dumortierlaan 111 in Knokke presenteren Jo en Imka persoonlijk hun uitgebreid aanbod van kleding en babyartikelen in een klasserijk decor,dat zelfs experts een ‘waaw-gevoel’ geeft.

 

 

 

Imka en haar passie, kwaliteit, stijl en exclusiviteit vormen één verhaal. Geen sprookje of fictie, maar zalige realiteit. Met als happy end: Luxury Baby.

Naast de schitterende eigen ontwerpen wordt de tijdloze collectie van hoge kwaliteit gestoffeerd door exclusieve topmerken.

 

 

 

Luxury Baby imponeert de bezoekers en klanten met een mooie presentatie en een rustgevend kleurenpalet van lichtblauw, lichtroze, wit, grijs en ecru. De beheersing van het metier en de persoonlijke bediening met passie schragen het samenstellen van uw geboortelijst op maat in een daarvoor bestemde discrete ruimte.

 

Imka komt op vraag ook aan huis om uw mooie wensen in een persoonlijke geschenkenlijst te laten schitteren in afwachting van de geboorte van jullie prinsje of prinsesje!

 

 

Tot binnenkort @ Luxury Baby Knokke.

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

Share this news or event

Webdesign en webdevelopment
DX-Solutions bvba

wwww.dx-solutions.be