cruise plus cruises oost vlaanderen
cruise plus cruises oost vlaanderen
cruise plus cruises oost vlaanderen
cruise plus cruises Sint Niklaas
cruise plus cruises Sint Niklaas

CRUISE PLUS STAR FLYER

 

Dat Cruise Plus zo scoort bij de echte Cruise liefhebber heeft alles te maken met kennis van zaken en het uit eerste hand ervaren hoe het voelt om als klant dit allemaal te beleven.

Deze maal is het Cruise Plus adviseur Sonja die na een 8 daagse cruise met de Star Flyer een volmondige en enthousiast Go geeft.

Aan boord van de viermaster ervaarde Sonja dat een cruise aan boord van de Star Flyer een totaal andere beleving is dan met een klassieke cruise.
De sensatie van het zeilen wordt al onmiddellijk duidelijk vanaf het moment dat het schip de haven verlaat. Het is steeds opnieuw een onvergetelijke en bijna magische ervaring om het moment mee te maken wanneer de zeilen worden bijgezet en de sfeer die er heerst onder de bemanning die druk in de weer is en waar als je dit wenst soms wel deel mag van uitmaken.

De Star Flyer heeft net als haar zusterschip Star Clipper beiden van Belgische makelij een 80 tal hutten, een restaurant, bar,…

Overdag is het vooral genieten op het zonnedek onder de strak gespannen zeilen, een echt feeëriek ervaring.

Het enige wat we hebben mogen merken is dat we bij onze Sonja hard op de rem hebben moeten gaan staan want een cariere aan boord zag ze wel zitten maar bij Cruise plus kunnen we haar verslagen die met haar kritisch oog zijn opgemaakt niet missen.

Voor meer info kan u terecht bij uw Cruise-Plus adviseurs.
 

Partager cette nouvelles ou événement

Webdesign en webdevelopment
DX-Solutions bvba

wwww.dx-solutions.be