virgin buildings
virgin buildings

Voor Richard Branson is The Sky dus niet The Limit.

 
Dat Richard Branson stichter van Virgin Group geen gewoon iemand is maar vol zit met uitzonderlijke ideeën moet nogmaals blijken uit zijn nieuw project.
 
Virgin kondigt aan de groenste wolkenkrabbers te willen bouwen die een volledig autonoom leven zou kunnen voorzien voor de bewoners.
De vier eerste buildings worden verwacht als volgt; een ruimteschip in Sydney, een vliegtuig-achting ontwerp in Londen, een ballon-vormig in New York ( al zou hij hier misschien beter een appel vorming neerzetten voor the big apple ) en een kite board ontwerp in Kaapstad.
De bedoeling is om te breken met de gebruikelijk vormen en om een positieve impuls te geven aan de omgeving.
Duurzame en gerecycleerde materialen en cutting edge technology zal gebruikt worden bij het verwezenlijken van de projecten.
Water zou 100% recycleerbaar worden, verticale tuinen gaan er voor zorgen dat de bewoners er voedsel kunnen verbouwen. Het gebouw zal zelfs kunnen draaien op zijn as om op die manier optimaal te kunnen genieten van de energie van de zon.
De verblijven gaan modulair aanpasbaar zijn.
 
Richard Branson gaat eigenlijk nog verder want hij zou nu ook het eerste hotel op de maan claimen namelijk het Tubular Bells project.
 
Voor Virgin is het idee van supergroene gebouwen niet nieuw. Voorbeelden daarvan zijn Virgin Galactic 's Space Terminal op Spaceport America, Virgin America bij Terminal 2 op de luchthaven van San Francisco, de nieuwe Virgin Hotels , Virgin Money lounges en Virgin management hoofdkantoor en dergelijke om slecht enkele daarvan te noemen.
 
 

Partager cette nouvelles ou événement

Webdesign en webdevelopment
DX-Solutions bvba

wwww.dx-solutions.be