Onder impuls van zaakvoerder Steve Joos, die met 20 jaar horeca-ervaring intussen het klappen van de zweep kent, en de jonge, enthousiaste chef Sally Vanderperre, werd sinds 2014 de basis gelegd voor een populair kwaliteitsrestaurant in Harelbeke. Onze kenmerken zijn dan ook de grote gastvrijheid en de ingrediënten van onberispelijke kwaliteit en versheid.
Grote toppers zijn de lunch (€15 – soep, hoofdgerecht) of de dagschotel (€12.50). Voorts serveren we ook een aantrekkelijke menu Bord’eau. Bekijk ze op de pagina Menu’s!
De wijnkaart bevat, naast wereldwijnen, een aantal lekkere maar betaalbare Bordeauxs. Dat zal u met een restaurantnaam als Bord’Eau wellicht niet verbazen.
ZOEKT U EEN GEZELLIG RESTAURANT IN DE REGIO KORTRIJK-WAREGEM-HARELBEKE?
Restaurant Bord’eau zet in op gezelligheid en comfort. De inrichting is dan ook modern en zeer verzorgd. Bekijk de foto’s maar eens! Daarnaast is ook het terras aan de achterzijde van het gebouw, met plaats voor een dertigtal couverts, een absoluut pluspunt. Een restaurant in de omgeving van Kortrijk en Waregem? Bord’eau in Harelbeke zorgt voor een aangename, culinaire uitstap!