Jonkers Yachts

Jonkers Yachts
  • Fax:

    +31 (0)111 673 339

  • Openingsuren:

    Maandag t/m vrijdag: 09.00 - 16.00 uur

    Zaterdag: 10.00 - 16.00 uur

    Zondag: Gesloten

Jonkers Yachts

 

JONKERS YACHTS

 

Jonkers Yachts is opgericht in het voorjaar van 2000 en houdt zich bezig met de bemiddeling van NIEUWE en GEBRUIKTE comfortabele (luxe) zeil- en motorjachten voor: Nederland, België, Luxemburg, Duitsland en Engeland.
 
Wij zijn dealer van Linssen Yachts uit Maasbracht. Linssen Yachts is een werf met een geheel eigen, her­ken­bare stijl die verfijnde, comfortabele en vooral betrouwbare schepen bouwt. Geen over-en­gi­nee­ring, geen kitsch. Heuse scheepsbouw, gebaseerd op meer dan 55 jaar on­af­ge­broken hard werken en zorgvuldig koesteren van ervaring en vak­manschap.
 
 
 
 
Een van 3 merken zeiljachten die wij verkopen zijn de Faurby zeiljachten uit Denemarken.
 
De Faurby-familie bestaat uit snelle en goed manoeuvreerbare jachten die een uitstekende naam hebben op het gebied van veiligheid. Er zijn goede redenen waarom je een Faurby niet dagelijks in grote aantallen op het water aantreft. Sinds 1976 bouwt Faurby Yachts A/S per jaar circa twintig jachten.
 
 
 
Naast deze Faurby zeiljachten kunt u bij ons ook terecht voor de meest bekende open zeilboot van Nederland, namelijk: de Centaur.
 
 
 
Sinds 1960 wordt de Centaur geproduceerd en zijn er vele Centaurliefhebbers die net als wij trots zijn op deze prachtige open zeiler. De Centaur wordt in de "Class" uitvoering gebouwd waarbij met bouwstenen de boot verder aangekleed kan worden. Sinds het eerste model zijn de lijnen van het schip eigenlijk onveranderd gebleven terwijl de gebruikte materialen en kennis met de tijd zijn meegegaan.
 
 
Bij Jonkers Yachts vindt U onder andere ;
 
Linssen Yachts, Faurby Yachts,Centaur,Zeilboten,Motorboten,Open zeilboten,enz...
 
 
 
Jonkers Yacht heet u welkom.
 

 

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Bedrijfsvideo

Locatie op kaart.

Deel deze pagina

Nieuws & Evenementen

Webdesign en webdevelopment
DX-Solutions bvba

wwww.dx-solutions.be