VanDerHeijden Steelyachts Nederland

VanDerHeijden Steelyachts LOGO Nederland Duikerweg 29 5145 Waalwijk Netherlands OPGELET topluxe is de online luxe handelsgids en bedrijvengids dus geen gewone soort goudengids want er komen enkel exclusieve en klasse handelszaken op terecht.
  • Fax:

    +31 (0)416 35 53 44

  • Openingsuren:

    Openingsuren nog niet online.

VanDerHeijden Steelyachts Nederland

 

 Nederlands   Français   English   Deutsch   pусский 

 

VanDerHeijden Steelyachts B.V., gevestigd in Waalwijk, is één van de toonaangevende shipyards in de Nederlandse jachtbouw. Met meer dan 250 afgeleverde custom built -jachten op haar palmares is het in 1993 opgerichte bedrijf niet aan haar proefstuk toe. Als belangrijkste troeven voor het succes haalt de directie de drang naar innovatie en de grote flexibiliteit naar voren.
 
De bedrijfsslogan “VanDerHeijden Steelyachts builds you the yacht of your dreams” wordt zeer letterlijk genomen. Ieder afgeleverd VanDerHeijden jacht is immers een “pièce unique”, waarin de grenzen van Custom building voortdurend afgetast worden. In het inwilligen van de wensen en eisen van haar cliënteel stelt de werf zich dan ook zeer flexibel op. Het resultaat is een symbiotische relatie tussen klant en werf die steunt op wederzijds vertrouwen.
 
Van massaproductie is geen sprake bij VanDerHeijden Steelyachts: ieder jacht passeert eerst langs de tekentafel van de ontwerpafdeling. Tijdens het productieproces, dat volledig in eigen huis gebeurt, wordt vervolgens niets aan het toeval overgelaten: er wordt slechts gebruik gemaakt van de beste materialen en de meest ervaren vaklieden. Bij ieder jacht tracht de hechte ploeg opnieuw grensverleggend te zijn om net dat streepje voor te zijn op de concurrentie.
 
De laatste jaren stonden vooral in het teken van het verbreden van de eigen horizon.Door de groeiende, buitenlandse vraag naar handgemaakte, stalen jachten werden dealerships afgesloten in oorden die tot de verbeelding spreken zoals Cyprus, Dubai en India. Maar ook dichter bij huis is VanDerHeijden Steelyachts goed vertegenwoordigd zoals o.a. in België, Luxemburg en Frankrijk.
 
Bij Vanderheijdensteelyachts vindt U onder andere ;
 
Boten,Jachten,Luxeyachten,enz...
VanDerHeijden Steelyachts FOTO 1 Nederland Duikerweg 29 5145 Waalwijk Netherlands OPGELET topluxe is de online luxe handelsgids en bedrijvengids dus geen gewone soort goudengids want er komen enkel exclusieve en klasse handelszaken op terecht. VanDerHeijden Steelyachts FOTO 2 Nederland Duikerweg 29 5145 Waalwijk Netherlands OPGELET topluxe is de online luxe handelsgids en bedrijvengids dus geen gewone soort goudengids want er komen enkel exclusieve en klasse handelszaken op terecht. VanDerHeijden Steelyachts FOTO 3 Nederland Duikerweg 29 5145 Waalwijk Netherlands OPGELET topluxe is de online luxe handelsgids en bedrijvengids dus geen gewone soort goudengids want er komen enkel exclusieve en klasse handelszaken op terecht. VanDerHeijden Steelyachts FOTO 4 Nederland Duikerweg 29 5145 Waalwijk Netherlands OPGELET topluxe is de online luxe handelsgids en bedrijvengids dus geen gewone soort goudengids want er komen enkel exclusieve en klasse handelszaken op terecht. VanDerHeijden Steelyachts FOTO 5 Nederland Duikerweg 29 5145 Waalwijk Netherlands OPGELET topluxe is de online luxe handelsgids en bedrijvengids dus geen gewone soort goudengids want er komen enkel exclusieve en klasse handelszaken op terecht.

Bedrijfsvideo

Locatie op kaart.

Deel deze pagina

Nieuws & Evenementen

Webdesign en webdevelopment
DX-Solutions bvba

wwww.dx-solutions.be