AAProperties Dubai

aaproperties LOGO Gruuthuselaan 5 8020 Oostkamp Belgium OPGELET topluxe is de online luxe handelsgids en bedrijvengids dus geen gewone soort goudengids want er komen enkel exclusieve en klasse handelszaken op terecht.
  • Fax:

    +32 (0)50 84 27 90

  • Openingsuren:

    Op afspraak.

AAProperties Dubai

    

 

AAProperties als het exclusief mag zijn.

 

Palmeilanden in het kader van de ambitie van Dubai om een van de belangrijke toeristische bestemmingen in de wereld te worden, heeft Zijne Koninklijke Hoogheid Sheik Mohammed bin Rashid Al Maktoum de ontwikkeling van drie eilanden in de vorm van een palmboom in gang gezet. De eilanden moeten een combinatie bieden van hotels, ressorts en moderne faciliteiten enerzijds en exclusieve privé-residenties anderzijds.

 

 

In de uitgewerkte plannen bieden de palmeilanden het beste van zowel het toerisme alsook het bezit van een eigen stukje eiland paradijs. Spectaculaire en afwisselende huizen en hotels. Restaurants, winkels, nautische faciliteiten, entertainment zijn allen van het hoogste niveau. De mogelijkheden voor de zon- en strandaanbidders zijn onbegrensd.

 

 

Er zijn drie palmeilanden ontwikkeld. Palm Jumeirah, gereed in 2006, Palm Jebel Ali, gereed in 2008 en Palm Deira, gereed in 2010.

 

De kroon;

De kroon bestaat uit zeventien individuele bladeren die met een sierlijke ronding de zee in lopen. Dit biedt een afgesloten en privé-domein voor een ieder die hier een stukje land bezit. Op deze privé-domeinen zijn verschillende soorten villa’s en kleine paleizen mogelijk. Het spreekt voor zich dat deze allen zijn voorzien van een eigen stukje strand.

 

De ring;

 

Rond de gehele palm ligt een meer dan elf kilometer lange ring. Deze ring beschermt de palm aan de binnenzijde en is de locatie voor de toeristische ontwikkelingen. De verschillende hotels en ressorts bieden een onvergetelijke vakantiebestemming. Elke plek heeft een eigen thema en biedt toprestaurants voor de gasten en het grote publiek.

 

 

De stam;

 

De stam is de toegang tot de palm vanaf het vaste land en biedt de meeste centrale faciliteiten. Pretparken, jachthavens, winkelcentra, restaurants, prachtige grachten, parel-witte stranden, azuurblauwe zee en een grenzeloze horizon.

 

Op de stam treft u ook de appartementencomplexen aan. Een eigen pied-à-terre met luxe en exclusiviteit dicht bij het levendige centrum. 

 

 

EVER DREAMT OF INVESTING IN SOMETHING UNIQUE...?

 

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Bedrijfsvideo

Locatie op kaart.

Deel deze pagina

Nieuws & Evenementen

Webdesign en webdevelopment
DX-Solutions bvba

wwww.dx-solutions.be