Bootverhuur Gent

Bootverhuur Gent
  • Openingsuren:

    Alle dagen van 11 tot 23 uur.

Bootverhuur Gent

 

Bootverhuur Gent voor dat tikkelje extra in het leven.

 

"Ontdek Gent vanop het water"

 

Ontdek Vlaanderen vanop het water, ontdek Gent en omstreken vanop het water, er is geen mooier zicht als vanop het water. Afhankelijk van je beschikbare tijd kan je kiezen uit verschillende voorgestelde mogelijkheden of een à la carte formule. We starten uit Gent, Breskens (NL) of een locatie naar keuze en dit zowel in de week als in het weekend, overdag of ’s avonds. Huur onze boot voor een van de mogelijke formules.

 

Adrenaline op het water? Dit is de sportieve maar toch klassevolle Stingray's 230SX boot van Bootverhuur Gent. Deze witte topper, “Bar d’eau” genaamd, kan u aan 100 km/h meenemen op het water! Zijn witte spitse neus en wit lederen interieur heeft niet enkel een sportief karaker, het maakt het ook stijlvol vertoeven op de wateren. Naast de kapitein is er een comfortabele zitplaats voorzien en achteraan kan je naast elkaar genieten met 6 personen.

 

 

Bij traagvaart is het ook mogelijk om liggend weg te dromen op het achterdek. 
Uiteraard hebben wij ook mogelijkheden voor groepen van meer dan 7 personen.
 

Voor de sportliefhebbers en de waterratten bieden we de formule waterskiën en wakeboarden aan! Hier nemen we je mee over de Ringvaart of Schelde om de kicks op het water te voelen. Door de krachtige motor van de boot kunnen wij hoge snelheden garanderen. Echt de moeite!
 

 

Wil je Gent op een andere manier ontdekken? Dan ben je bij Bootverhuur Gent aan het juiste adres.

 

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Bedrijfsvideo

Locatie op kaart.

Deel deze pagina

Nieuws & Evenementen

Webdesign en webdevelopment
DX-Solutions bvba

wwww.dx-solutions.be