Bulthaup Kvorm

bulthaup logo
  • Fax:

    +32 (0)56 25 91 05

  • Openingsuren:

    Maandag op afspraak.

    Dinsdag t/m zaterdag van 10 tot 12:30 en van 13:30 tot 18:30 uur.

    Zon- en feestdagen gesloten.

Bulthaup Kvorm

 

Bulthaup,

 

heeft de passie en de daadkracht om zijn tijd ver vooruit te zijn. De dragende kracht van de eigen bedrijfsfilosofie en de diep gewortelde behoefte om te blijven innoveren zijn bepalend voor ons handelen. Het is altijd de mens die centraal staat in ons werk. Alles draait om diens wensen en behoeften, tegen de achtergrond van een tijd die continu in beweging is.
 
 
 
 
 
Bulthaup heeft een ruime ervaring op het gebied van internationale projecten en individuele keukens, waarbij innovatieve kracht en precisie sterke resultaten opleveren. Profiteer van ons wereldwijde netwerk met meer dan 500 lokale bulthaup partners in ruim 50 landen en een succesvolle projectafhandeling, van advies tot en met after sales service.
 
 
 

 
 
Bulthaup specialisten, ook wel bulthaup partners genoemd, vormen de essentiële schakel tussen bulthaup producten en de wensen van klanten over de hele wereld. Ze zijn specialist op het gebied van binnenhuisinrichtingarchitectuur en integreren functionele, culturele en individuele factoren. Zo zorgen ze ervoor dat er een omgeving ontstaat waarin de persoonlijke levensstijl van een gebruiker optimaal tot zijn recht komt.
 
 
Bulthaup heet u welkom.

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Bedrijfsvideo

Locatie op kaart.

Deel deze pagina

Nieuws & Evenementen

Webdesign en webdevelopment
DX-Solutions bvba

wwww.dx-solutions.be