Climax energy & wellness

Climax energy & wellness handelsgids LOGO Mechelsesteenweg 8 2840 Rumst Belgium bedrijvengids luxe topluxe
 • Fax:

  +32 (0)15 290 710

 • Openingsuren:

  Maandag, dinsdag en vrijdag van 12 tot 18 uur.

  Zaterdag van 13 tot 17 uur. Zondag van 14 tot 17 uur.

  Woensdag en donderdag gesloten.

Climax energy & wellness

Climax Zwembaden.

 

Zoals de naam al zegt, is Climax Zwembaden oorspronkelijk begonnen met aanleg van zwembaden. Wij leggen ons hierbij voornamelijk toe op Polyester monoblock zwembaden en bouwkundige zwembaden. Door eens door het zwembadgedeelte van onze site te lopen kunt U ontdekken welke soorten zwembaden wij zoal voor U kunnen plaatsen.
 
Op vraag van onze klanten hebben wij door de jaren ons vakgebied verder uitgebreid met de verkoop en plaatsing van sauna’s en spa’s. Dit omdat onze klanten na het kopen van een zwembad vaak een beetje door de “wellness microbe” gebeten waren, en hun relaxzone beetje bij beetje uit wilden breiden.
 
 
 
 
 
Omdat bij een wellness project niet alleen ontspanning van belang is, maar U ook graag Uw gezondheid op peil willen houden (of verbeteren) door inspanning hebben wij ons assortiment in de loop der tijd verbreed met een zeer uitgebreid gamma van fitnesstoestellen.
 
Complementair zijn er een aantal bekende tuinmeubelmerken bijgekomen sinds de ingebruikname van de nieuwe showroom. Dit omdat bij de aanleg van een zwembad met vaak nieuwe terras(sen) het plaatje helemaal af is met een nieuwe tuinmeubels.
 
 
Omdat de mogelijkheid tot het vergelijken en testen van bovenvernoemde produkten voor ons een belangrijke zaak was, hebben wij sinds augustus 2004 een nieuwe showroom waar wij van elk van onze produkten steeds een groot assortiment hebben tentoongesteld staan. Wij hebben uit de brede markt van wellness produkten geprobeerd een assortiment samen te stellen wat op de eerste plaats van hoogwaardige kwaliteit en onderhoudsvriendelijk is.
 
Voor U erg belangrijk, maar voor ons minstens even belangrijk omdat wij ernaar streven om een zo goed mogelijke service na verkoop te verlenen. Om deze reden hebben wij gekozen voor een aantal betrouwbare, gestructureerde toeleverbedrijven, om samen deze service en garantie te kunnen bewerkstelligen.
 
 
Wij nodigen U hierbij graag uit in onze showroom om samen met U onder het genot van een heerlijk kopje koffie Uw plannen en dromen te kunnen bekijken en verwezenlijken.
 
 
 
 
Marc en Gisela Van Hauwermeiren
Climax Zwembaden

 

 

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Locatie op kaart.

Deel deze pagina

Nieuws & Evenementen

Webdesign en webdevelopment
DX-Solutions bvba

wwww.dx-solutions.be