BiLLions

billions logo delicatessen antwerpen
 • Openingsuren:

  MA: 10:00h - 18:00h
  DI: 14:00h - 18:00h
  WO: 10:00h - 18:00h
  DO: 10:00h - 18:00h
  VR: 10:00h - 18:00h
  ZA: 10:00h - 18:00h
  ZO: 11:00h - 15:00h
   
   

   

BiLLions

 

BiLLions. Exclusieve delicatessen troef.

 

“Champagne en chocolade”, cliché???  Dan bent u vast en zeker nog niet bij BiLLions in Brasschaat langs geweest.

 

Vanaf de eerste stap die we binnen zetten in deze dranken en delicatessen speciaalzaak worden we onmiddellijk gevangen genomen door de uitstraling, de sfeer en de charme die BiLLions uitademt.

 

De aroma's van chocolade gemengd met de zoete geuren van andere lekkernijen komen ons tegemoet en deze trend zet zich verder bij elke stap die we in deze exclusieve speciaalzaak nemen.

 

De originele designflessen van de gin's en wodka's waar we voorheen zelfs het bestaan niet van kenden, vliegen er ons letterlijk om de oren. Een fles in de vorm van een doodskop gevuld met een huisgebrouwen gin die luistert naar de naam "Red John" is maar één van de mogelijkheden, de mentalist zou er alles aan doen om deze te pakken te krijgen.

 

 

Na de gin kan u zichzelf verwennen met één van de vele exclusieve champagnes die BiLLions rijk is, wat dacht u van  een "Dom Perignon La Grande Dame"? Of liever een "Louis Roederer" om daarna over te stappen naar een lekkere degustieve, zoals de cognac "Rémy Martin Louis XIII" dit met een heerlijk smakende praline van "De Bauwe & Gallais Chocolat" waar BiLLions exclusief verdeler van is.

 

Dit alles gecombineerd met de passie van zaakvoerder Ben voor al wat lekker is maakt van BiLLions in Brasschaat een plaats om graag terug te komen.

 

Heeft u al een kijkje genomen in de lounge? Zeker doen zouden we zeggen, hier kan u met een aantal mensen genieten van al het lekkers dat vooraan in de winkel op u ligt te wachten, Wijnproeverij, chocolade degustatie of van alles een beetje.

 

 

Daarnaast vindt u er geschenken en de meest uiteenlopende accessoires.

 

Al deze geschenken worden op een heel eigenwijze manier uitgestald. Het resultaat werkt super aanstekelijk!

 

Ook als u een originele verpakking wil om de liefde van uw leven ten huwelijk te vragen of wanneer u uw dochter een nieuwe bolide wenst cadeau te doen en de sleutel wilt verstoppen in een chocolade 2pk'tje , bij BiLLions kan het allemaal.

 

Uw barkast nieuw leven inblazen? Hier bent u aan het juiste adres.

 

Bezoek nu ook de Billions Webshop.

 

BiLLions vindt u in Brasschaat gelegen in provincie ANTWERPEN

 

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Bedrijfsvideo

Locatie op kaart.

Deel deze pagina

Nieuws & Evenementen

Webdesign en webdevelopment
DX-Solutions bvba

wwww.dx-solutions.be