Domotic Lounge

Domotic Lounge LOGO Ringlaan 7 8501 Kortrijk Heule Belgium OPGELET topluxe is de online luxe handelsgids en bedrijvengids dus geen gewone soort goudengids want er komen enkel exclusieve en klasse handelszaken op terecht.
 • Openingsuren:

  MA: 8h - 12h | 13h - 17h
  DI: 8h - 12h | 13h - 17h
  WO: 8h - 12h | 13h - 17h
  DO: 8h - 12h | 13h - 17h
  VR: 8h - 12h | 13h - 17h
  ZA: 8h - 12h | 13h - 17h
  ZO: Gesloten
  Feestdagen
  Gesloten

Domotic Lounge

 

Domotic Lounge.

 

Een domotica-concept voor iedereen. En een unieke meet and experience lounge. Een plaats waar bouwheer, bouwdame, architect, interieurarchitect en elektro-installateur de voordelen van domotica aan de levende lijve kunnen ondervinden.

 

WERKT exclusief met de wereldstandaard KNX. Het enige domotica-systeem dat volledig voldoet aan alle Europese normeringen. Compleet merkonafhankelijk. Met een onvergelijkbare flexibiliteit. En betrouwbaarheid.
 
LEVERT alle KNX domotica hardware, software en diensten.
 

 
PAST zich aan u aan. Het betekent luisteren, veranderen, evolueren. Bij onze domotica-projecten op maat maken wij vooraf duidelijke en uitgebreide afspraken. Maar u krijgt ook ruim de tijd om uw woning ‘in-te-leven’. Pas na deze kennismakingsfase worden alle details definitief vastgelegd en alle bedieningen fijnmazig fine getuned. De flexibiliteit is er niet alleen. U zal er ten volle van genieten.
 

 
VERLAAGT de domotica-drempel. Onze rechttoe-rechtaan instap pakketten zijn zéér betaalbaar, functioneel en vergen een minimum aan interventies. Voor diegenen die geen maatwerk wensen, maar oerdegelijke en efficiënte betrouwbaarheid zoeken, met een duidelijke uitbreidingsopties.
 
 
 
Visit Domotic Lounge.

 

 

 

BewarenBewaren

Locatie op kaart.

Deel deze pagina

Nieuws & Evenementen

Webdesign en webdevelopment
DX-Solutions bvba

wwww.dx-solutions.be