Electro Van Gils

Van Gils Logo
 • Fax:

  +32 (0)56 61 55 59

 • Openingsuren:

  Maandag van 14 tot 18:30 uur.

  Dinsdag t/m vrijdag van 10 tot 12 en van 14 tot 18:30 uur.

  Zaterdag van 10 tot 12 en van 14 tot 18 uur.

  Gesloten op zon- en feestdagen.  

Electro Van Gils

 

 

Van Gils Waregem als het om perfectie gaat.

 

Ons team staat volledig paraat met deskundige uitleg. Eender of het nu gaat over de aanschaf van een mixer of de uitleg en demonstratie bij een Bose-geluidssysteem. Tevens bieden we voor mensen met bouw-of verbouwplannen de nodige bijstand in het opbouwen van hun project.
 
 
 
Voor wie professioneel op zoek gaat naar de juiste partner voor de installatie van muziek en/of beeld in zijn zaak, kan ook zeker bij ons terecht. Getuige hiervan de vele referenties verder op deze site. Telkens wordt alles uitgevoerd door nette, vriendelijke en geschoolde vaklui.
 
Met merken als Bose, Loewe, Pioneer, Hantarex, Kaleidescape, JVC, Arcam, Denon, Kitchenaid, Bamix, Magimix, … zult u zien dat ons gamma volledig is samengesteld met produkten uit de hoogste kwaliteitsregionen die de electromarkt heden ten dage te bieden heeft.
Van Gils Electro Waregem
Daardoor staan wij met volle 100% achter elk van onze merken. Dit samen met de uitstekende service die wij bieden, maakt het voor u zeer makkelijk om voor elektro Van Gils te kiezen.
 
 
Kom gerust binnen in onze winkel en overtuig uzelf van de kwaliteit die wij U kunnen bieden.
 
 
 
Het electro Van Gils-team.
 

 

 

BewarenBewaren

Electro Van Gils FOTO 1 STORMESTRAAT 18 8790 Waregem Belgium OPGELET topluxe is de online luxe handelsgids en bedrijvengids dus geen gewone soort goudengids want er komen enkel exclusieve en klasse handelszaken op terecht. Electro Van Gils FOTO 2 STORMESTRAAT 18 8790 Waregem Belgium OPGELET topluxe is de online luxe handelsgids en bedrijvengids dus geen gewone soort goudengids want er komen enkel exclusieve en klasse handelszaken op terecht. Electro Van Gils FOTO 3 STORMESTRAAT 18 8790 Waregem Belgium OPGELET topluxe is de online luxe handelsgids en bedrijvengids dus geen gewone soort goudengids want er komen enkel exclusieve en klasse handelszaken op terecht. Electro Van Gils FOTO 4 STORMESTRAAT 18 8790 Waregem Belgium OPGELET topluxe is de online luxe handelsgids en bedrijvengids dus geen gewone soort goudengids want er komen enkel exclusieve en klasse handelszaken op terecht.

Bedrijfsvideo

Locatie op kaart.

Deel deze pagina

Nieuws & Evenementen

Webdesign en webdevelopment
DX-Solutions bvba

wwww.dx-solutions.be