EXMAR YACHTING-division of Exmar Group

exmar yachting logo
  • Fax:

    +32 (0)32 475 091

  • Openingsuren:

    Altijd bereikbaar via email

EXMAR YACHTING-division of Exmar Group

 

Exmar Yachting.

 

Jacht management

Met een vloot van luxueuze jachten, begeleidt Exmar Yachting zowel ervaren als nieuwe eigenaars met het bouwen, herstellen, onderhouden en charteren van luxueuze jachten.

 

 

Of het nu gaat om een motorjacht, een zeiljacht of catamaran, ons team van zeer ervaren kapiteins, technische opzichters en operationele verantwoordelijken levert een toegewijde en persoonlijke service voor elk schip. We selecteren de beste bemanning en adviseren u bij het kiezen van de vlag, charter- en belastingwetgeving, verzekering, veiligheid en beveiliging. Uw jacht is in goede handen bij ons.

 


Jacht Chartering

Met toegang tot de meest aantrekkelijke jachten beschikbaar op de markt, voorziet Exmar Yachting in een zeer discrete, persoonlijke en professionele service aan haar exclusief cliënteel bij het zoeken van dé ultieme charter, waar ook ter wereld.

 

Onze zeer ervaren charter manager Jill Zwaans helpt u bij het kiezen van het beste jacht voor de juiste locatie en de juiste tijd van het jaar. Ze creëert voor u een reisroute op uw maat voor uw bestemming, inclusief haar persoonlijke tips. Exmar Yachting zorgt voor elk klein detail van het moment van vertrek tot thuiskomst!

 

 

 

Dromen... en vooral uw plezier... is onze business.

 

 

BewarenBewaren

Bedrijfsvideo

Deel deze pagina

Nieuws & Evenementen

Webdesign en webdevelopment
DX-Solutions bvba

wwww.dx-solutions.be