JagsOnly NV

JagsOnly
 • Website:

  www.jagsonly.be

 • Telefoon:

  +32 (0)15 730 999

 • Gsm:

  +32 (0)495 522 693

 • Openingsuren:

  MA: 9h - 12h | 13:30h - 18h
  DI: 9h - 12h | 13:30h - 18h
  WO: 9h - 12h | 13:30h - 18h
  DO: 9h - 12h | 13:30h - 18h
  VR: 9h - 12h |
  ZA: Gesloten
  ZO: Gesloten
   
   

   

JagsOnly NV

 

JagsOnly, Jags & Vintage Cars.

 

Een autobedrijf met passie en dat voel je, dat ervaar je.

 

Hier vindt u de mooiste Jaguar tweedehands wagens en u bent er tevens aan het juiste adres indien u op zoek bent naar oldtimers van diverse prestigieuze merken.

 

 

Eigenlijk is JagsOnly niet de juiste benaming voor deze autodealer. Waarom niet denkt u nu?

 

Wel de keuze die u hier aantreft bestaat uit een groot aantal klassieke Jaguar modellen maar ook legendarische Vintage cars zoals o.a: Corvette, Mustang, AC Cobra, Cadillac, Bentley, ...... en meer van deze  muscle-cars zijn er van de partij. Ze zijn stuk voor stuk zorgvuldig uitgekozen door de door passie gedreven zaakvoerder Eddy Janssens die de wagens zorgvuldig selecteert alsof het om een eigen prive collectie zou gaan en eigenlijk is JagsOnly nu éénmaal ontstaan door een uit de hand gelopen hobby en passie voor prachtige Jaguars en Vintage oldtimers.

 

 

 

Maar ook voor service aan Jaguar bent u hier aan het juiste adres, JagsOnly beschikt over een volledig ingericht atelier om service en onderhoud te bieden voor Jaguars van midden jaren 70 tot vandaag.

 

Dit "pre-owned"auto aanbod is  een bijzondere selectie die onder het JagsOnly label wordt aangeboden. Het JagsOnly kenmerk is een kwaliteitslabel voor deze tweedehandse Jaguars en oldtimer modellen en biedt de kopers zekerheid wat de kwaliteit van hun nieuwe wagen  betreft.

 

 

Elke wagen wordt van voor naar achter en van boven tot onder nagekeken vooraleer deze in de prachtige toonzaal terecht komt waar hij op zijn nieuwe eigenaar wacht. In de garage is de nazorg er onberispelijk. De passie en de jarenlange ervaring zorgen ervoor dat ze van heinde en ver naar JagsOnly komen, niet enkel van België maar van ver over de landsgrenzen heen.

 

Voor het volledig verhaal van JagsOnly kan u terecht op de website.

 

De verhalen vertelt Eddy u zelf wel. Hier is een auto kopen een beleving die u nooit zal vergeten maar daarvoor moet u eerst even richting Hulshout in de provincie Antwerpen.

 

De Cobra heeft alvast onze voorkeur,.......... nu alleen nog de sleutels Eddy.

 

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Bedrijfsvideo

Locatie op kaart.

Deel deze pagina

Nieuws & Evenementen

Webdesign en webdevelopment
DX-Solutions bvba

wwww.dx-solutions.be