Jaguar De Ridder

De ridder jaguar
  • Fax:

    0032 (0)750 90 49

  • Openingsuren:

    Nog niet opgegeven.

Jaguar De Ridder

 
Jaguar De Ridder

 

Grootvader Dolf stichtte in 1933 een garage te Haasdonk-Waas.Vanaf 1951 startte hij daar met een prestigieuse automerk Jaguar.Dolf werd trouwens internationaal bekend door, in 1953, de snelste man van België te worden tijdens de 'vliegende kilometer' te Jabbeke, en dit met een eigen-getunede Jaguar XK 120.
 
De zoons Walter en Hugo De Ridder volgden hem op tot  hun zoons Benjamin en Alex De Ridder, in 1991 de zaak overnamen.Vanaf mei 2005 staat Alex De Ridder aan het roer van de garage bijgestaan door een uitmuntend team van ervaren mensen. Wij realiseerden in oktober 1996, tegelijk met de lancering van de prachtige XK8, voor U de huidige prachtige nieuwbouw te Beveren.Het familiale karakter  bleef behouden en het is een genoegen U in onze gezellige showroom te mogen verwelkomen.U kan er even verpozen, nippend van een lekker kopje koffie, terwijl ons ervaren De Ridder-team uw prachtige Jaguar onderhoudt.   Vandaag in 2005, 3 generaties lang, vertegenwoordigen wij het oudste Jaguar-verdelerschap van België, 54 jaar loyaliteit. Deze prestatie kon enkel gerealiseerd worden door U, onze trouwe Jaguar-klant.
 
Samen met ons Jaguar-De Ridder-team zullen wij U ook in de toekomst een perfecte service aanbieden.
 
Ons gamma Jaguars: XJ-berline, XK-sport, S-Type middenklasse en de nieuwste sportieve X-Type, met gezinswagen staan steeds voor U klaar.Zij bieden U een perfecte kwaliteit aangevuld met een 3 jaar- onbeperkte km waarborg en bijstandssysteem en een subliem rijgenot.
 
 
'Don't dream it, drive it!'
 
Steeds welkom!

 

 

 

BewarenBewaren

Jaguar De Ridder FOTO 2 Gentseweg 428 9120 Beveren Belgium OPGELET topluxe is de online luxe handelsgids en bedrijvengids dus geen gewone soort goudengids want er komen enkel exclusieve en klasse handelszaken op terecht.

Bedrijfsvideo

Locatie op kaart.

Deel deze pagina

Nieuws & Evenementen

Webdesign en webdevelopment
DX-Solutions bvba

wwww.dx-solutions.be