Martine Bossuyt

Martine Bossuyt LOGO Maloulaan 7 8900 Ieper Belgium OPGELET topluxe is de online luxe handelsgids en bedrijvengids dus geen gewone soort goudengids want er komen enkel exclusieve en klasse handelszaken op terecht.
 • Fax:

  +32 (0)57 20 30 59

 • Openingsuren:

  Atelierbezoek op afspraak.

Martine Bossuyt

 

 Nederlands   Français   English   Deutsch   pусский 

 

Een kunstwerk heeft geen enkele betekenis als ik geen toeschouwer heb. Een kunstwerk wordt voltooid in de blik. Is het niet bekeken, dan is het niet af.
 
Ja, il wil dat "iets" betekenen voor anderen, maar het overtreft nog het christelijk ideal. Ik wil verder gaan, ik wild at er nagedacht wordt. Er bestaan genoeg clichés over kunstenaars dat ze in een ivoren toren leven, dat ze egotrippers zijn, dromers. Ook voor mij geldt dit alles, maar mijn werk is tegelijk een ode aan het leven. Ik relativeer.
 
Eigenlijk krijg ik niets in beeld, tenzij de zoektocht van het niet in beeld krijgen. Ik heb een gejaagdheid in mij, omdat het morgen kan stoppen. Dit is meer geleende tijd.
 
atelier te bezichtigen na afspraak
Martine Bossuyt FOTO 1 Maloulaan 7 8900 Ieper Belgium OPGELET topluxe is de online luxe handelsgids en bedrijvengids dus geen gewone soort goudengids want er komen enkel exclusieve en klasse handelszaken op terecht. Martine Bossuyt FOTO 2 Maloulaan 7 8900 Ieper Belgium OPGELET topluxe is de online luxe handelsgids en bedrijvengids dus geen gewone soort goudengids want er komen enkel exclusieve en klasse handelszaken op terecht. Martine Bossuyt FOTO 3 Maloulaan 7 8900 Ieper Belgium OPGELET topluxe is de online luxe handelsgids en bedrijvengids dus geen gewone soort goudengids want er komen enkel exclusieve en klasse handelszaken op terecht. Martine Bossuyt FOTO 4 Maloulaan 7 8900 Ieper Belgium OPGELET topluxe is de online luxe handelsgids en bedrijvengids dus geen gewone soort goudengids want er komen enkel exclusieve en klasse handelszaken op terecht. Martine Bossuyt FOTO 5 Maloulaan 7 8900 Ieper Belgium OPGELET topluxe is de online luxe handelsgids en bedrijvengids dus geen gewone soort goudengids want er komen enkel exclusieve en klasse handelszaken op terecht.

Locatie op kaart.

Deel deze pagina

Nieuws & Evenementen

Webdesign en webdevelopment
DX-Solutions bvba

wwww.dx-solutions.be