Najad Benelux

Najad Benelux LOGO OPGELET topluxe is de online luxe handelsgids en bedrijvengids dus geen gewone soort goudengids want er komen enkel exclusieve en klasse handelszaken op terechtHaven Kloosternol 1 4322 AK Scharendijke Netherlands
 • Fax:

  +31 (0)111 67 22 03

 • Openingsuren:

  Ma-Vr: 8:00-17:00 Za: 10:00-16:30

Najad Benelux

 

 Nederlands   Français   English   Deutsch   pусский 

 

Najad zeiljachten kenmerken zich door een ideale combinatie van perfecte zeileigenschappen (ontwerp judel/vrolijk & co), veiligheid, topkwaliteit afwerking en een oogstrelend mooie boot. Naast de verkoop van nieuwe Najads bemiddelen wij ook in de verkoop van tweedehands boten, niet alleen Najad maar ook andere merken zeiljachten. De boten liggen aan onze steiger, op de kant naast ons bedrijf of (’s winters) in onze hal.
 
  Naast importeur van Najad zijn wij tevens jachtwerf. Jachtwerf de Grevelingen heeft ruim 25 jaar ervaring op het gebied van onderhoud van schepen en motoren. U kunt bij ons terecht voor onderhoud en (schade)reparatie, teakdek leggen of reparatie daarvan, inbouw van verwarming en boegschroeven, anti-osmose behandelingen en het weer als nieuw schilderen van uw schip. Wij zijn ook inbouwstation voor RayMarine navigatieapparatuur. Wij hebben veel ervaring met Yanmar en Volvo motoren, en zijn tevens dealer van Vetus scheepsmotoren en Suzuki buitenboordmotoren en rubberboten.
 
 In onze watersportwinkel kunt u terecht voor apparatuur, touwwerk, antifouling, beslag, reddingsmiddelen, kleding, schoonmaakmiddelen, en alles wat u aan watersportartikelen nodig heeft. Tevens kunt u uw boot bij ons stallen, binnen in de hal of buiten of het terrein. Wij hebben een kraan met een maximaal hefvermogen van 20 ton.
 
Bij Najad vindt U onder andere ;
 
Zeiljachten,Zeilboten,Boten Uitrusting,enz.
 
Najad Benelux FOTO 1 OPGELET topluxe is de online luxe handelsgids en bedrijvengids dus geen gewone soort goudengids want er komen enkel exclusieve en klasse handelszaken op terechtHaven Kloosternol 1 4322 AK Scharendijke Netherlands Najad Benelux FOTO 2 OPGELET topluxe is de online luxe handelsgids en bedrijvengids dus geen gewone soort goudengids want er komen enkel exclusieve en klasse handelszaken op terechtHaven Kloosternol 1 4322 AK Scharendijke Netherlands Najad Benelux FOTO 3 OPGELET topluxe is de online luxe handelsgids en bedrijvengids dus geen gewone soort goudengids want er komen enkel exclusieve en klasse handelszaken op terechtHaven Kloosternol 1 4322 AK Scharendijke Netherlands Najad Benelux FOTO 4 OPGELET topluxe is de online luxe handelsgids en bedrijvengids dus geen gewone soort goudengids want er komen enkel exclusieve en klasse handelszaken op terechtHaven Kloosternol 1 4322 AK Scharendijke Netherlands Najad Benelux FOTO 5 OPGELET topluxe is de online luxe handelsgids en bedrijvengids dus geen gewone soort goudengids want er komen enkel exclusieve en klasse handelszaken op terechtHaven Kloosternol 1 4322 AK Scharendijke Netherlands

Bedrijfsvideo

Locatie op kaart.

Deel deze pagina

Nieuws & Evenementen

Webdesign en webdevelopment
DX-Solutions bvba

wwww.dx-solutions.be