Natan Knokke

Natan LOGO Knokke Kustlaan 297 8300 Knokke Belgium  OPGELET topluxe is de online luxe handelsgids en bedrijvengids dus geen gewone soort goudengids want er komen enkel exclusieve en klasse handelszaken op terecht
  • Openingsuren:

    Openingsuren zijn nog niet ingegeven.

Natan Knokke

 

 Nederlands   Français   English   Deutsch   pусский 

 

Edouard Vermeulen zag het levenslicht in het Belgische Ieper op 4 maart 1957. Zijn opleiding als interieurontwerper (St. Lucas Brussel) fungeerde als basis om met volumes en materialen te leren werken. Na drie jaar als binnenhuisontwerper aan de slag te zijn geweest, ontdekt hij zijn grote liefde: de mode. In 1984 brengt hij zijn eerste kledingcollectie uit.
 
Edouard Vermeulen is nu al jaren een geliefd ontwerper van verschillende leden van het Belgische koningshuis en van het hof van Zweden, Nederland, Denemarken en het Groothertogdom Luxemburg, waardoor hij in maart 2003 het insigne van Officier van de Orde van Leoplod II overhandigd kreeg. Ook veel artiesten en heel wat grote namen uit de jet set vallen voor zijn creaties.
 
Edouard Vermeulen heeft een persoonlijke stijl van eigentijdse puurheid gecreéerd, een bron van vrouwelijkheid en raffinement. De rijkdom van de materialen geeft een zekere kracht aan de eenvoud van de vormen. Een stijl resoluut aangepast aan de huidige, actieve en geraffineerde vrouw.
 
Natan FOTO 1 Knokke Kustlaan 297 8300 Knokke Belgium  OPGELET topluxe is de online luxe handelsgids en bedrijvengids dus geen gewone soort goudengids want er komen enkel exclusieve en klasse handelszaken op terecht Natan FOTO 2 Knokke Kustlaan 297 8300 Knokke Belgium  OPGELET topluxe is de online luxe handelsgids en bedrijvengids dus geen gewone soort goudengids want er komen enkel exclusieve en klasse handelszaken op terecht Natan FOTO 3 Knokke Kustlaan 297 8300 Knokke Belgium  OPGELET topluxe is de online luxe handelsgids en bedrijvengids dus geen gewone soort goudengids want er komen enkel exclusieve en klasse handelszaken op terecht Natan FOTO 4 Knokke Kustlaan 297 8300 Knokke Belgium  OPGELET topluxe is de online luxe handelsgids en bedrijvengids dus geen gewone soort goudengids want er komen enkel exclusieve en klasse handelszaken op terecht Natan FOTO 5 Knokke Kustlaan 297 8300 Knokke Belgium  OPGELET topluxe is de online luxe handelsgids en bedrijvengids dus geen gewone soort goudengids want er komen enkel exclusieve en klasse handelszaken op terecht

Bedrijfsvideo

Locatie op kaart.

Deel deze pagina

Nieuws & Evenementen

Webdesign en webdevelopment
DX-Solutions bvba

wwww.dx-solutions.be