Slaets Juwelier

Slaets Juwelier LOGO De keyserlei 42 46 48 2018 Antwerpen Belgium OPGELET topluxe is de online luxe handelsgids en bedrijvengids dus geen gewone soort goudengids want er komen enkel exclusieve en klasse handelszaken op terecht.
  • Openingsuren:

    Open maandag tot zaterdag 9u30-12u30 en 13u30-18u00.

    Gesloten op zon- en feestdagen.

Slaets Juwelier

 

 Nederlands   Français   English   Deutsch   pусский 

 

Slaets. De wondere high-end wereld.

 
Kwaliteit, vertrouwen en het streven naar perfectie zijn reeds van bij de oprichting in 1904 onze prioriteiten. Slaets is op ,dit moment dan ook een leidinggevende juweliersbedrijf in de Benelux , met meer dan 20 werknemers .
 
Geschiedenis 
 
In 1904 richt J.F.Slaets een juwelen- en horlogezaak op te Herstel. Rond 1940 is het atelier uitgegroeid tot een belangrijke verkoop- en servicepunt voor de Antwerpse Kempen en ruime omgeving.
Na WO II verhuist de onderneming naar Brussel. In 1947 kiezen de oprichter en zijn zone zich te vestigen in Antwerpen, sinds jaar en dag het centrum van de diamanthandel.
De winkel was gelegen in de Carnotstraat N° 11. Een tweede winkel werd geopend in 1961 Slaets had daarmee zijn eerste vestiging aan de De Keyserlei n° 46.
 
 
Vier jaar later, in 1965, wordt de winkel uitgebreid met het aangrenzende pand op n° 48. De vestiging in de Carnottestraat wordt in 1972 verhuisd naar een modern pand op n° 9. Na de verbouwing in 1986 van de winkel in de Keyserlei, wordt het filiaal in de Carnottestraat overgeheveld naar de De Keyserlei.
Na de grootscheepse verbouwing van een oude cinemazaal, volgt in 1998 de opening van een gespecialiseerde horlogewinkel : Horloges Slaets aan de De Keyserlei n° 42; Tegelijk wordt het bestaande pand n° 46-48 uitgebouwd tot een gespecialiseerde juwelenzaak.
 
 
Service
 
Als Juwelier staan wij klaar voor de produktie, transformatie en herstellingen van kwaliteitsjuwelen. Het onderhoud en de herstelling van horloges worden verzorgd door onze zes horlogemakers. Quasi alle interventies gebeuren in eigen atelier en zijn door Slaets gewaarborgd.
 
Kwaliteit, vertrouwen en het streven naar prefectie zijn reeds van bij de oprichting in 1904 onze prioriteiten. Slaets is op ,dit moment dan ook een leidinggevende juweliersbedrijf in de Benelux , met meer dan 20 werknemers .
 
 
Wij kijken alvast uit naar uw bezoek.
 

Don't Be Selfisch

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Bedrijfsvideo

Locatie op kaart.

Deel deze pagina

Nieuws & Evenementen

Webdesign en webdevelopment
DX-Solutions bvba

wwww.dx-solutions.be