Sorenco

sorenco LOGO Bredabaan 294 2930 Brasschaat Belgium OPGELET topluxe is de online luxe handelsgids en bedrijvengids dus geen gewone soort goudengids want er komen enkel exclusieve en klasse handelszaken op terecht.
  • Fax:

    +32 (0)3 653 06 37

  • Openingsuren:

    Elke dag van 9.00u-12.30u en van 13.30u-18.00u.

    Zaterdag: enkel op afspraak.

Sorenco

 

 Nederlands   Français   English   Deutsch   pусский 

 

Een ervaren team;
Een uitgelezen team van 15 ervaren medewerkers in drie kantoren, adviseert bij het verhandelen van residentieel vastgoed. De kantoren te Brasschaat en Schilde zijn gespecialiseerd ten Noorden van Antwerpen. Het hoofdkantoor te Antwerpen behandelt zowel bestaande residentiële eigendommen als nieuwbouw van het centrum van Antwerpen tot het Zuiden van Antwerpen.
 
De activiteit van de makelaar;
Schatting van uw eigendom, verzorging van publiciteit, telefonische contacten met en selectie van kandidaat-kopers, begeleiding en onderhandelingen koper- verkoper, opmaken verkoopsovereenkomst, contacten met de notaris, erfdienstbaarheden, bodemattest, voorkeurrecht,... Voorschotten worden niet geïnd door ons kantoor maar rechtstreeks betaald aan de verkoper of zijn notaris op advies van Sorenco.
 
Onze vastgoedkrant;
Wenst u op de hoogte te blijven van de nieuwste aanbiedingen, dan mailen wij automatisch indien gewenst, regelmatig een lijst toe van de beschikbare panden in uw prijsklasse of onze vastgoedkrant. 
 
Dhr. Marc Robberechts Gedelegeerd Bestuurder van Sorenco N.V., licentiaat Rechten en Notariaat aan het CMO. Zowel koper als verkoper worden begeleid en bijgestaan op financieel, juridisch en fiskaal vlak in het kader van de transactie aankoop- verkoop.
 
Vakkundige analyse;
Ook schattingen voor vele banken, bedrijven en overheidsinstellingen hebben in de jaren de basis gelegd voor een oordeelkundige analyse van het vastgoed met toekomstvisie. Sorenco is gemakkelijk toegankelijk op werkdagen van 9.00 tot 17.45 uur. Zaterdagmorgen van 10.00 tot 13.00 te Berchem
 
Marktprofiel;
Een van de kernproblemen bij de verkoop van een woning is dat de vraagprijs moet overeenkomen met de marktwaarde, eventueel verhoogd met een onderhandelingsmarge. Woningen die realistisch geprijsd zijn en in een goed marktsegment liggen, zijn volgens onze ervaringen na zes tot acht weken verkocht. Een te hoge vraagprijs maakt dat de woning niet verkocht geraakt, dat de eigenaar na enkele maanden noodgedwongen zijn prijs laat zakken maar dat de marktwaarde intussen meestal meer is gedaald, zodat je achter de feiten blijft aanhollen.Jammer genoeg laten heel wat kandidaat- verkopers zich bij de keuze van de makelaars verleiden door de prijzen, die hen worden voorgeschoteld. Harde informatie over verkoopprijzen is in België niet te vinden, in tegenstelling tot bijvoorbeeld in de Verenigde Staten of Nederland. Verkopers kunnen dus geen objectieve vergelijking maken en laten zich gemakkelijk overhalen door mooie maar niet haalbare opbrengsten.
 
Consulting afdeling;
Een team dat bestaat uit twee licentiaten rechten en notariaat begeleiden u op juridisch, fiscaal en financieel gebied.De Heer en Mevrouw Robberechts zijn beiden Licentiaat Rechten en Notariaat en de Heer Robberechts onderwijst jonge makelaars is spe aan het C.M.O. te Antwerpen en verplicht zich permanente bijscholing te volgen om actueel op de hoogte te blijven. Hij is tevens docent aan het IPO cursus Real Estate Management.
 
Aanbod;
Het aanbod beperkt zich niet tot de hogere prijsklasse. Zowel in de kleinere eigendommen als in de grotere, tracht Sorenco het beste van elk marktsegment in handen te krijgen en maakt men geen onderscheid in de zorg die aan elk van de transacties wordt besteed. 
 
Wie vandaag bij vastgoedtransacties betrokken is als adviseur of bemiddelaar van één van de partijen ondervindt meer dan ooit een grondige en fiskale kennis.
 
De verschillende deelgebieden van het vastgoedkapitaal ondergingen de afgelopen jaren ingrijpende wijzigingen. Zo werd ondermeer de wetgeving in verband met de huur, verkoop op plan, medeeigendom en bodemgesteldheid grondig herschreven.
sorenco FOTO 1 Bredabaan 294 2930 Brasschaat Belgium OPGELET topluxe is de online luxe handelsgids en bedrijvengids dus geen gewone soort goudengids want er komen enkel exclusieve en klasse handelszaken op terecht. sorenco FOTO 2 Bredabaan 294 2930 Brasschaat Belgium OPGELET topluxe is de online luxe handelsgids en bedrijvengids dus geen gewone soort goudengids want er komen enkel exclusieve en klasse handelszaken op terecht. sorenco FOTO 3 Bredabaan 294 2930 Brasschaat Belgium OPGELET topluxe is de online luxe handelsgids en bedrijvengids dus geen gewone soort goudengids want er komen enkel exclusieve en klasse handelszaken op terecht. sorenco FOTO 4 Bredabaan 294 2930 Brasschaat Belgium OPGELET topluxe is de online luxe handelsgids en bedrijvengids dus geen gewone soort goudengids want er komen enkel exclusieve en klasse handelszaken op terecht. sorenco FOTO 5 Bredabaan 294 2930 Brasschaat Belgium OPGELET topluxe is de online luxe handelsgids en bedrijvengids dus geen gewone soort goudengids want er komen enkel exclusieve en klasse handelszaken op terecht.

Locatie op kaart.

Deel deze pagina

Nieuws & Evenementen

Webdesign en webdevelopment
DX-Solutions bvba

wwww.dx-solutions.be