Overzicht handelaren.

Chateau Des Thermes Chaudfontaine - Chaudfontaine

Aan een complete verwenbeurt toe . Chateau de Thermes ..

Total Beauty Clinic - Kortrijk

Iedereen mag mooi zijn! Dit is je eerste stap op weg naar een uiterlijk zoals je dat zelf het liefst ziet. Je bent je aan het oriënteren of hebt al een plastische chirurgie behandeling in gedachten. Hoe dan ook, we begrijpen dat het een moeilijke besliss.

Lotus Wellness Center - Lauwe

Heb je het te druk, bent u overspannen, wilt u er eventjes uit of gewoon eens verwend worden? Maak dan een reisje naar Lotus waar luxe, rust, natuur, privacy en kwaliteit een begrip zijn! We kijken er naar uit om u te mogen ontvangen!!.

Senses Beauty and Wellness - Sint Andries

Onthaasten geeft je energie. Een dagje zinvol onthaasten is geen overbodige luxe. Het brengt je tot rust en geeft je nieuwe energie om de dagelijkse ratrace het hoofd te bieden. Lichamelijk en geestelijk..

Indochine Wellness - Waregem

De naam Indochine verwijst naar de oosterse filosofieën en behandelmethodes uit India (Indo) en China (chine) die in het instituut gehanteerd worden. Wie zich graag eens van kop tot teen wil ontspannen is bij Indochine aan het juiste adres. Naast de privé.

Wellness Avenue - Kortrijk

Voor uw totale ontspanning en een complete wellness-beleving in het hartje van Kortrijk..

Beauty Look Fitness & Wellness Shop - Kortrijk

Beauty Look werd in 1992 opgestart in Heule. Aanvankelijk was Beauty Look enkel en alleen gespecialiseerd in verkoop van zonnebank apparatuur en accessoires.Maar wat later werd dit al vlug uitgebreid naar een totaal concept van fitness- & wellness materia.

Nieuws & Evenementen

Webdesign en webdevelopment
DX-Solutions bvba

wwww.dx-solutions.be