Overzicht handelaren.

Deleye - Roeselare

Modehuis Deleye, de naam is een begrip geworden en staat synoniem voor mode en elegantie. Het professionele team staat klaar om u te kunnen adviseren en op de hoogte te brengen betreffende de laatste nieuwtjes en trends..

Rolls - Kortrijk

In2Fashion? U vindt er uw klassevolle en sportieve outfit en wist u dat u er tevens terecht kan voor uw maatpak. Ontdek er tevens talloze accessoires die het geheel compleet maken..

Miss Mister Kapellen - Kapellen Antwerpen

Miss Mister , zowat alles onder 1 dak ..

Fragine - Deerlijk

Meer dan zomaar een boetiek. Fragine heeft neus voor schoonheid en blijvende trends. U kunt bij Fragine terecht voor inspirerende creaties van Armaini, Valentino, Roberto Cavalli... Stijlvolle mode in een sfeervol en hedendaags kader.

Knapp Targa - Brugge

Knapp-Targa en Villa Maria by Knapp-Targa zijn veel méér dan een thuis voor kwaliteitslabels..

Natan Knokke - Knokke

Edouard Vermeulen is nu al jaren een geliefd ontwerper van verschillende leden van het Belgische koningshuis en van het hof van Zweden, Nederland, Denemarken en het Groothertogdom Luxemburg, waardoor hij in maart 2003 het insigne van Officier van de Orde.

Vicenta - Dendermonde

In het centrum van Dendermonde vindt u Vicenta Woman’s Fashion. Binnen ons gamma vindt u vele topmerken. Voor elke gelegenheid hebben we de ideale outfit, van stijlvol kleedje tot casual jeans. U kunt er steeds terecht voor een exclusief aanbod van de.

Beaudelise - Dendermonde

Dompel je onder in de dromerige wereld van luxe lingerie..

Boetiek Chic - Harelbeke

Schoenen, tassen & accessoires.

Vertigo - Waregem

Uw speciaalzaak als het over mannenmode en/of maatpakken gaat.

Nieuws & Evenementen

Webdesign en webdevelopment
DX-Solutions bvba

wwww.dx-solutions.be