Overzicht handelaren.

Deleye - Roeselare

Modehuis Deleye, de naam is een begrip geworden en staat synoniem voor mode en elegantie. Het professionele team staat klaar om u te kunnen adviseren en op de hoogte te brengen betreffende de laatste nieuwtjes en trends..

Miss Mister Kapellen - Kapellen Antwerpen

Miss Mister , zowat alles onder 1 dak ..

Fragine - Deerlijk

Meer dan zomaar een boetiek. Fragine heeft neus voor schoonheid en blijvende trends. U kunt bij Fragine terecht voor inspirerende creaties van Armaini, Valentino, Roberto Cavalli... Stijlvolle mode in een sfeervol en hedendaags kader.

Natan Knokke - Knokke

Edouard Vermeulen is nu al jaren een geliefd ontwerper van verschillende leden van het Belgische koningshuis en van het hof van Zweden, Nederland, Denemarken en het Groothertogdom Luxemburg, waardoor hij in maart 2003 het insigne van Officier van de Orde.

JM Weston brussel - Brussel

JM Weston schoenen zijn het resultaat van een meer dan honderd jaar oude schoenmakerij traditie..

Pierre Paul - Kortrijk

De kledingzaak bij uitstek. Wij leveren enkel produkten van hoogstaande kwaliteit maar staan U bij met raad en daad bij het maken van Uw keuze en helpen U om Uw ensemble prachtig te combineren..

Bouvy Knokke - Knokke

Bouvy verlegt de grenzen. De casual en sportieve garderobe van Bouvy is nogmaals uitgebreid. Om nog meer te kunnen goochelen met trends en exclusiviteit, heeft het Huis haar afdeling Sportswear een opmerkelijke verjongingskuur gegeven. Voor vrouwen. Voor.

Boetiek Chic - Harelbeke

Schoenen, tassen & accessoires.

Nieuws & Evenementen

Webdesign en webdevelopment
DX-Solutions bvba

wwww.dx-solutions.be