Overzicht handelaren.

D'Haudrecy Art Gallery - Knokke

In Knokke, among the numerous galleries that pepper the Sea front, one always retains me… one more ? No, another one ! Here, no trendy artifices ; only blows the open wind, and painters from all over come on board… Indeed, for the last 20 years, the capta.

Gallery Vivaldi - Knokke

Gallery Vivaldi is gespecialiseerd in het hedendaags realisme. Ze is gelokaliseerd in ‘Het Zoute’ in Knokke.De galerij presenteert hoofdzakelijk figuratieve kunst, met een voorliefde voor het hedendaags realisme..

Au Temps D'avant - Astene

Na een bezoekje aan Au Temps d'Avant keer je vol inspirerende interieurideeen huiswaarts. Je stapt van het ene verrassend hoekje in een verbazend ander decor: van rustgevende Engelse landelijkheid, over verfijnde Franse romantiek tot oerdegelijke Oost-Eur.

Art Gallery Ludwig Lefevere - Knokke

Voor personen die het betere werk wensen te bewonderen of aan te kopen na kundig advies is er Art Gallery Ludwig Lefevere ..

Beques Collection - Niet gekend

Beques Collection stelt u haar juwelen en kunstvoorwerpen voor. Onze voorwerpen hebben we meegebracht van onze reizen naar Afrika, Azië en Latijns-Amerika..

Kunstatelier Inge Dewilde - Bellegem

Inge Dewilde put haar inspiratie als kunstenares in het onuitputtelijk verschijnen van de menselijke figuur, vooral in vrouwelijke torso's, die zij realistisch boetseert tot indrukwekkende creaties..

Martine Bossuyt - Ieper

Een kunstwerk heeft geen enkele betekenis als ik geen toeschouwer heb. Een kunstwerk wordt voltooid in de blik. Is het niet bekeken, dan is het niet af..

Galerie Beeldentuin De Beeldenstorm - Bosschenhoofd

Hedendaagse realistische top kunst in een ruime, groene ambiance. Brede presentatie werk van Nederlandse en buitenlandse kunstenaars. Accent op figuratieve en realistische kunst waaronder een grote collectie tuinbeelden..

Spherebox By Isabelle Bossuyt - Wielsbeke

Spherebox is de speciaalzaak waar u terecht kan voor hedendaagse tuinmeubelen, designobjecten en kunst. Het unieke presentatieconcept van woning en tuin zorgt ervoor dat het zeker de moeite waard is om even langs te komen..

Galerie Adrian David - Knokke

Quality the naked truth of art..

Nieuws & Evenementen

Webdesign en webdevelopment
DX-Solutions bvba

wwww.dx-solutions.be