TopluxE handelszakengids komt wel uit zijn KOT !!!

Wat doen we?

“Samen sterk en alle neuzen in éénzelfde richting in deze tijden” is ons motto en dit zou voor iedereen zo moeten zijn.

TopluxE stelt zijn betalende gedeelte (Premium Gold) voor alle handelszaken gratis ter beschikking en dit alvast voor een periode van 2 jaar vanaf de plaatsing van uw handelszaak. Na deze 2 jaar ontvangt u geen factuur maar blijft  uw handelszaak via de Basic Free formule zolang u dit zelf wenst gratis aanwezig op het TopluxE handelszaken platform of kan u eventueel opteren voor een betalende formule.

En dit is waarom we het doen!

Enkele jaren geleden werden we met ons garagebedrijf voor de 4e keer getroffen door wegwerkzaamheden en de laatste keer waren we zelfs 4 jaar afgesloten en leefden we bijna op een eiland en dit zonder steun van de overheid of wie dan ook omdat we niet volledig sloten wegens ons verantwoordelijkheidsgevoel tegenover klanten die wagens hadden aangekocht met garantie en die we niet in de steek wilden laten.
Tegen het eind van de werken zaten we zelf zo goed als aan de grond maar we veerden gelukkig terug recht.

We baten nog steeds met veel zin onze garage uit maar runnen nu tevens enkele succesvolle internet platforms.

Onze wens is dat niemand zo een gelijkaardig scenario hoeft mee te maken.

Het is nu aan ons om een steentje bij te dragen waar we zelf in het verleden zo een nood aan hadden.

De enige positieve noot aan Corona is dat dit de mensen misschien terug wat dichter (spreekwoordelijk) bij elkaar brengt.

TopluxE is geen vervanging van uw huidige advertentie portefeuille maar een gratis aanvulling ervan waarmee u hoogstwaarschijnlijk een publiek bereikt die u voorheen nog niet had kunnen bereiken via uw bestaande kanalen.

Sterkte iedereen en zorg goed voor elkaar.

www.samentegencorona.be

Ondersteun handelaars in uw regio!

TopluxE stelt zijn platform volledig gratis ter beschikking voor alle handelszaken. Draag uw steentje bij en breng uw favoriete handelszaken op de hoogte van dit gebeuren.